Tuesday, January 5, 2010

Label & Banner Contest & Label & Banner Contest/Giveaway


Giveaway lg...semestinya hnya giveaway sahaja di blog ini..hehehhe
Kali ni dianjurkan oleh Ibu Amjad di Sweetlilcraft..sebenarnya pemilik blog ni ada menganjurkan contest ..so saper2 yg mmg dikurniakan ngn seni creative dlm bab design2 ni dan berminat blh la melawat ke sini dan tgk syrt2 mcm mane nk masuk contest tu..hadiahnya cukup menarik, setiap peserta akn dpt hadiah saguhati dan semua hadiah adalah handmade, ermm special tu..tp nmpk gaya diri ini malas cket nk joint contest tu..nasib baik tuan empunya diri bg plihan, sape yg xnk join contest blh join giveaway..hehehhe aku mint ngn giveaway sbb syrt2 giveaway ni senang nk buat dan cepat kalo broadband xbuat hal..

Kali ni ada 3 syrt jer nk kene penuhi iaitu:
1. Follow blog saya dan blog kedai saya. -DONE!!
2. Hebahkan mengenai Label & Banner Contest & Label & Banner Contest/Giveaway di blog anda. - DoNE!!
3. Tinggalkan komen dan link blog anda di sini.-DONE!!
4. Boleh guna gambar di atas.-DONE!!

Hadiah giveaway plak adalah misteri dan pemenang dipilih melalui Random.org ataupun Amjad ^_^.
Ada 3 hadiah akan diberikan...Heheh cuba2 nasib jer la..kalo rezeki, mana la tau kan..

No comments:

Post a Comment