Friday, January 28, 2011

Contest Senyuman Si Cilik

Contest anjuran mama housewife


Syarat2:
  1. Mesti menjadi follower mama housewife tau dan beritahu nick name yang digunakan. - udah nick name: nurul aziyana
  2. Tajuk entry anda mestilah -contest senyuman si cilik -ok
  3. Letak banner di entry dan side bar anda dan jangan lupa linkkan ke blog mama housewife - ok sudah
  4. Post entry gambar senyuman paling comel si cilik anda...tak kisahlah gambar dalam keadaan apa pun, janji si cilik anda comel senyumannya..
    ok pertaruhkan yg ini

    umur : 3 bulan++

  5. Akhir sekali tinggalkan komen dan link anda di entry ini SAHAJA...-ok
Senang kan??

Hadiah : tak sure lagi tapi hadiah memang menarik dan puas hati untuk pemenang yg bertuah
Pemilihan : berdasarkan gambar si cilik yg senyumannya sangat comel..

Pesanan : rajin2 lah jenguk blog mama housewife, sebab mama akan buat pengumuman pemenang dekat blog mama.so sesiapa yang menang tak tuntut hadiah,hadiah akan diberi pada yang simpanan.

Tarikh Tutup: 31 Jan 2011

Contest Foto Kiut

Nak join contest untuk anak..Penganjur dr blog Ka-Ching Preloved


Syarat-syarat penyertaan:
  1. Mesti la ade blog sendiri. -yup
  2. Follow blog Ka-Ching Preloved & Lipat's Bundle.- sudah
  3. Letak banner kat side bar dgn kat entri dan linkkan terus ke contest ni. -sudah
  4. Buat entri simple tentang contest ni dan upload gambar yg PALING KIUT yg korang ade. Tak kesah la gambar adik ke, jiran ke, mak korang ke, ramai-ramai ke, diri sendiri ke...asalkan yg KIUT MIUT ^_^

  5. Sape-sape pun boleh join.. Lelaki/Perempuan. - i pompuan
  6. TIADA had umur ^_^
  7. Tinggalkan link kat comment tau! - wokey
Due date : 31 Jan 2011

Thursday, December 30, 2010

AM Photography New Year Giveaway 2011

GA anjuran AM Photoghraphy sempena NEw Year 2011


Terma & Syarat:

1. Tulis entry bertajuk ”AM Photography New Year Giveaway 2011”. -ok!

2. Letak gambar Giveaway ini di sidebar blog dan link kan kepada entry ini. - sudah!

3. Letakkan link blog2 (kat My Blog List) & banner blog2 di bawah ini di sidebar blog anda sbg penaja bersama. Juga jadi follower mrk. - ok setel!
http://amphotogroup.blogspot.com
http://alishamardhiyah.blogspot.com
http://semua-barangmurah.blogspot.com

4. Lepas tu tinggalkan komen dengan link sebagai tanda penyertaan kawan-kawan. - baik!

5. Tarikh tutup Giveaway ni adalah sebelum 11.59pm pada 31 Jan 2011. Sebanyak 8 orang pemenang akan dipilih secara rawak.


Hadiah Yg Menanti Pemenang
1. Pakej Fotografi bernilai RM150 + Voucher RM50 AM Collection
2. Pakej Fotografi bernilai RM100 + Voucher RM30 AM Collection
3. Pakej Fotografi bernilai RM50 + Voucher RM15 AM Collection


5 Hadiah Saguhati
Voucher (RM5) utk pembelian di AM Collection


Menarik sungguh hadiah2nya..kalo rezeki memihak pd ku blh la berposing2..hehehhe

Giveaway ~ Saya Nak Kain Tu!!!

GA ni anjuran SYEDACOLLECTTION..blogshop yg jual kain pasang..

Syarat2nya mudah ajer:

1. Merupakan seorang blogger & mempunyai alamat di Malaysia- yer semestinya..dok di kuantan
2. Menjadi follower blog SYEDACOLLECTION- sudah!
3. Tepekkan banner Giveaway kat sidebar & buat 1 entry ringkas bertajuk "Giveaway ~ Saya Nak Kain Tu!!!" kat blog anda. ( Mesti dilink kan terus ke entry ini) -orait!
4. Tinggalkan link penyertaan di ruangan komen entry ni.-orait!

Giveaway bermula 17 Dis - 21 Jan 2011 jam 11.59pm.
Hadiah2nya adlh:
3 helai kain pasang untuk 3 pemenang

Croydon baby Boy Giveaway

Aku mmg suka benor tgk pic baby fresh from the oven..suka tgk kaler kulit diorg..pink gebu gtu..kembang2 lg br kuar dr air..mmg comey sungguh..masa my dotter lahir 2bulan lpas sempat tgk skjap jer die sbb aku cam mamai2..i miss the moment la..


hurm kali ni nk join contest baby fresh from the oven..pengangjurnya afidah arif..hehehe fresh kan bby kt dlm pic ni?..syarat2nya sonang aje:

1. buat entry bout this contest, tepek je banner contest ni kat entry and link to this entry yer-
orait dh buat
2. then letak banner juga di side bar and link to this entry juga..- sudh buat juga!
3. da siap , letak entry contest anda di ruang komen di bawah , kalau bole bagi email sekali yer..- orait!

closing date: 12 jan 2011

erm sy xnk tag saper2 boleyy?heheheh

ha kan sonang ajer tu..hadiahnya penganjur kata dr UK you! kalo la menang i nk hadiah tu utk my lovely dotter

Monday, December 27, 2010

1 st GA WH

Nk join GA lg..penganjur adalah Warisan Hiliran



Syarat2 nk join GA ni mcm kt bawah ni:

1. jadi follower tuk blog2 nie..-ok dh follow
http://warisanhiliran.blogspot.com
http://myraanang.blogspot.com

2. tepek kan pic atas nie kat sidebar blog korang & link ke blog ini - done (http://warisanhiliran.blogspot.com)

3. then..tgal la jejak korang kat blog WH nie (kt bhgn komen).. nanti senang la kami nk follow korang punye blog smula..- ok done

4. Selesai.. tak payah la korang nk wt statement ape2 kt blog korang tue.. tp kalu nk cite pon bagus gak.. tlg promote skali blog n GA nie.. hehe.. - hehe buat jugk la ckit2

TARIKH TUTUP
10.01.2011

Since sy ader anak, hadiah berupa CD ni mmg syok sngt la..hadiahnyer adalah

PERTAMA 1 SweetDoll CD + 2 insert
sehelai shawl
1 fancy kerongsang

KEDUA 1 Rainbow BB CD + 2 insert
sehelai shawl
1 fancy kerongsang

KETIGA 1 Magic Sticky Pad
sehelai shawl
1 fancy keronsang

Kan menarik tu..maner la jd org yg bertuah..ada la rezeki utk anak..hehehe

Friday, November 26, 2010

Chocolate Giveaway

Dh lame tak berkecimpung dalam arena giveaway ni..
Tetiba hari ni rasa nk mulakan balik dan giveaway pertama setelah lama kutinggalkan adalah daripada anjuran blog naufal n nureen

Syarat2 nk sertai GA ni senang jer

(tak wajib) tp i follow jer

* Buat Entry tentang GA ni dengan tajuk Chocolate Giveaway
DONE

* Dalam entry uolls mesti ada link ke entry giveaway ni
DONE

*Letak Banner kat atas tu dalam Entry dan di sidebar
DONE

*Tinggalkan link entry uolls di komen box entry ini sahaja
DONE



Coklat, saper yg xsuke..ke ade yg xsuke coklat..hurrm tgk pic kt atas tu pun rase cm dh meleh2..
Dh namanya coklat giveaway, hadiahnyer tentu la coklat..tu yg best..kalo bertuah dan ada rezeki dpt lah makan coklat free kan..So saper2 yg terasa nk joint blh la ke link ini. Tarikh tutupnya 25-12-2010..so cepat before expire.